Viridi Eco söker mediakunnig samt säljagent!

Art Director/design – mediakunnig och försäljningsagent sökes!

för våra ekologiska hudvårdsprodukter från Viridi Eco 

 

Vi kan Hudvård och kosmetik – Du kan hudvård och kosmetik branschen!

Viridi Eco är ett företag som arbetar med att framställa och tillverka ekologiska hudvårdsprodukter till privatpersoner och företag. Vi arbetar tillsammans med nordens vassaste kosmetikingenjörer när vi arbetar fram våra produkter.

Med vårt mycket kunniga Team skapar vi fantastiska hudvårdsprodukter helt utan kemiska tillsatser som är 100% naturliga och dessutom helt veganvänliga. Efterfrågan växer hela tiden och nu behöver vi någon som kan växa tillsammans med oss!

Här behöver vi dig!

 

Viridi Eco AB söker nu dig som är en nyfiken och driven försäljningsagent för Viridi Eco inom hudvårds och kosmetikahandeln i Sverige och som gillar nya utmaningar och vill, tillsammans med oss, arbeta in vår hudvårds och spakollektion inom skönhetshandeln. Vi ser positivt på om du kan tänka dig bearbeta flera kanaler på den Svenska marknaden.

Vi söker också dig – en driven Art Director som gillar att arbeta med media och design. Dina uppgifter blir att designa nya kartonger, etiketter och serier samt att administrera hemsidan.

Detta är en tjänst på 30-50%  (är du mediastudent och söker ett extrajobb vid sidan om dina studier är detta den perfekta tjänsten för dig)

Arbetstider, timmar och lön sker enligt överrenskommelse.

Vi har tillverkat och sålt våra produkter i snart två år nu och vi är stolta över att vi fick pris redan förra året som det ”Hållbara hoppet” här i Linköping. Vi har fått mycket goda omdömen från privatpersoner som handlar av oss och även Spa avdelningarna och massörerna får väldigt god feedback om våra produkter.

Vi har märkt en ökad efterfrågan på fler försäljningsställen från våra kunder dit dom kan gå och testa, känna och dofta på våra produkter och vi har i dagsläget för få för att kunna möta marknaden och kunderna på bästa sätt – Men det tänkte vi ändra på nu!

Få vet idag att vi är huvudleverantör till ett av Stockholms mest besökta Spa och har varit det sedan sommaren 2015 – och varför är vi det?

Jo, för vi kan ekologisk hudvård!

Vem är du?

Du är en positiv, strukturerad, resultatorienterad och handlingskraftig tjej eller kille. Du har idag redan ett stort upparbetat kontaktnät inom hudvård oh kosmetikabranschen och ser våra produkter som ett bra komplement i din produkt portfölj. Du är driven och säljinriktad och ser, precis som vi, behovet och efterfrågan på ekologiska hudvårdsprodukter. Vi ser gärna att du bearbetar flera olika försäljningskanaler på den svenska marknaden.

 

Vi vill att du:

* Aktivt bearbetar nya och gamla kunder i Skandinavien för tillväxt.

* Arbetar, tillsammans med VD för Viridi Eco AB, fram en tillväxtplan som är realistisk och nåbar för Sverige.

* Varje säsong ge input till Viridi Eco AB om förbättringspotential för att stärka sin position inom hudvård och kosmetikabranschen, ur ett totalt marknadsperspektiv.

* Skriver kontrakt med kunder.

* Lämnar månads- försäljningsrapport till VD.

Vi önskar skriva ett provisionsbaserat avtal.

 

Vem är vi?

Viridi Eco AB grundades 2015 men har sedan tidigare en lång erfarenhet av ekologisk hudvård.Vi är i dag Sveriges modernaste och lyxigaste hudvårdsföretag med ekologisk inriktning.

Företaget är privatägt och vi producerar samtliga produkter själva i vår tillverkningslokal i Lessebo, småland. Servicelagret och kontoret har vi i Linköping. Vi arbetar mot en oerhört bred målgrupp vilket gör arbetet så himla spännande. Vi utvecklar ständigt nya produkter och strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet. Vi har kommande arbeten på gång med större aktörer här i Sverige som kommer att sätta fart i början av 2017.

 

Vi arbetar aktivt för en hållbar miljö, som en stor del i vår affärsidé. Vi har i och med det gjort flera aktiva val:

* Vi har krav på våra leverantörer och arbetar enbart med Eco-certifierade och naturliga råvaror

*Dom flesta av våra behållare är gjorda i glas

*Våra förpackningar trycks i papper lokalt i Linköping för att minska transport

*Samtliga våra produkter är Veganvänliga – vi har aktivt valt bort animaliska tillsatser

Vi är ett företag som ständigt arbetar för ett hållbarare samhälle och ett krav på våra leverantörer är att dom människor som arbetar på fälten med att plocka och skörda har bra arbetsvillkor.

– Att skapa naturlig giftfri hållbar hudvård för framtiden!

 

Låter detta intressant? Kontakta då:

evelina@viridieco.se

Kommentera