Februari – nya utmaningar

Hej på er!

Ursäkta att det inte har varit så hög aktivitet här inne på ett tag, men vi har haft en hel del små projekt som vi har jobbat med hela tiden och därför har tiden bara rusat iväg.

Så – vad är det för projekt då?

Jo, vi ska ju vara med på barnmässan i Karlstad – och det ska bli superkul!

Vi ska dessutom (förutom att finnas vid montern) hålla i babymassage.  Massagen kommer att utföras av leg Massagteraput och oljan som används är vår ”Ecomassage natural oil”  eftersom små barns hudar är väldigt känsliga så ska man inte använda produkter med tillsatta doftämnen i till dom.

Vi hade också med en annons i tidningen KH Aktuellt där det har tryckts en egen liten upplaga med information speciellt om barnmässan.

Vi har också arbetat en hel del på vårat ”hemliga projekt”  som har slutdatum här nu om bara 1 vecka 🙂

Samtidigt som detta så har vi designat och tagit fram en helt ny förpackning av EcoLuxury Night oil som senare i vår kommer att gå att köpa i en mindre travel size förpackning.

Den bild ni ser nedan är originalförpackningen och kartongen – ni som följer oss på Instagram har fått en liten förhandstitt på den nya flaskan.

Vi kommer också under våren att finnas med i flera tidningar som jag kommer att länka till och skriva upp här på bloggen 🙂

Sen har vi ju den stora spamässan i Tylösand som vi håller på att planera för fullt!

Det ritas skisser på monterbyggen och detaljplaneras.   Vad ska med?  Hur ska det se ut?  Vad ska vi ha på oss?   (Den ständiga klädfrågan)

Våren blir en rejäl resa för oss!   Vi kommer att få uppleva otroliga saker och möta många spännande människor, och det bästa som finns är att få berätta för dom personer man möter längs vägen om vår historia – om ekologisk hudvård och om den ständiga tanken på hållbar förbättring.

Dessa människor man möter har ofta oerhört intressanta tankar att ge tillbaka i utbyte, så att bara få lyssna på vad andra tycker, tänker och säger är också en av dom viktigaste sakerna för mig.

Vem vet – den person du möter på vägen kanske kan vara din nästa arbetskollega i framtiden – eller kanske bli en riktigt god vän.

Kommentera